NIEUWS
  • Sort Blog:
  • All
  • Bouw
  • Duurzaamheid
  • MVO
  • Nieuwbouw
  • Onderhoud
  • Ontwikkelingen

Verbouwing Greetz gebouw

Na jaren in Amsterdam te zijn gevestigd, is wenskaartenservice Greetz inmiddels zo gegroeid dat het bedrijf toe is aan meer ruimte. Begin oktober verhuist het operationele deel van de organisatie dan ook naar een pand van ruim 8500m2 in Almere.

READ MORE

Ubink renoveert dak van 3600m2 bij Alfen

Ubink Bouw en Onderhoud is in september dit jaar gestart met de renovatie van het dak van het hoofdkantoor van Alfen in Almere. Het dak is maar liefst 3600m2 groot en moet in de nabije toekomst plaats bieden aan zo’n 900 zonnepanelen. 

READ MORE

Duurzame samenwerking met Alfen

De laatste nieuwsbrief van de Reimert Groep stond geheel in het teken van ‘samenwerken’. Voor Ubink Bouw en Onderhoud om mooie kans om de jarenlange samenwerking met Alfen te belichten.

READ MORE

Reimert preferred supplier KLM

Met een mooie projectpresentatie heeft Reimert het implementatietraject KLM Safety & Compliance Manual succesvol afgerond. Hiermee behoren wij nu tot het selecte gezelschap van zogeheten ‘preferred suppliers’ van KLM. Een titel die we met trots dragen.

READ MORE

MVO-Niveau-4

Wederom MVO-Prestatieladder Niveau 4 voor de Reimert Groep

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen betekent voor ons dat wij organisatiebreed onze verantwoordelijkheid nemen in het creëren van werkgelegenheid, het stimuleren van duurzame innovaties en actief een bijdrage leveren aan de maatschappelijke betrokkenheid van ons bedrijf en onze omgeving. Een betere toekomst komt er immers niet vanzelf, die moet je creëren.

READ MORE

MVO

MVO Prestatieladder Niveau 4 voor Reimert Groep

Bij de Reimert Groep geloven wij dat een betere toekomst niet vanzelf komt, die moet je creëren. Daarom zetten wij ons in om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Organisatiebreed doen wij ons best om bij ieder project het verschil te maken voor onze omgeving. Wij zijn dan ook ontzettend trots dat ons harde werken hierin is beloond. Op 10 maart 2017 heeft de Gebr. Reimert Beheer B.V. de MVO Prestatieladder Niveau 4 in ontvangst mogen nemen.

READ MORE