854c

Ubink Bouw en Onderhoud Almere – Specialisten in bouw en onderhoud

Ubink Bouw en Onderhoud is gespecialiseerd in utiliteitsbouw, woningbouw, nieuwbouw, verbouw en onderhoud. Ons team van zeer ervaren bouwspecialisten staat dag en nacht voor u klaar. Door onze grote betrokkenheid en ons snelle schakelen bij projecten met tijdsdruk hebben wij goede relaties opgebouwd met onze opdrachtgevers. Met de diensten die wij als bouwbedrijf aanbieden kunnen wij u als opdrachtgever van ontwerp tot oplevering ontzorgen. Wij zijn proactief in het bedenken van gepaste oplossingen en gaan altijd een stapje verder om de hoogste kwaliteit te behalen. Ons werk is pas klaar als u tevreden bent.

 

Dat werkt!

Dit kunnen wij voor u betekenen:

Utiliteitsbouw en verbouwingen

Bij Ubink Bouw en Onderhoud Almere helpen wij bedrijven met allerlei soorten verbouwingen. Van het opknappen van een bedrijfskantine, tot het opnieuw inrichten van kantoren en alle andere aanpassingen die aan uw bedrijfspand nodig zijn. Wij hebben de kennis en kunde in huis om uw bedrijfspand volledig naar uw wensen in te richten. Met onze jarenlange ervaring in de utiliteitsbouw maken wij van iedere verbouwing of onderhoudsklus een succes. Andere bedrijven die met ons werkten, roemen ons om onze flexibiliteit en heldere communicatie. Waarmee kunnen we u helpen?

 

Woningbouw en nieuwbouw

Als aannemersbedrijf helpen wij naast bedrijven, ook particulieren met het bouwen of verbouwen van hun huis. Gaat u uw eigen huis bouwen in een nieuwbouwproject en zoekt u een bouwbedrijf? Ubink Bouw en Onderhoud Almere maakt uw droom werkelijkheid! Wij ontzorgen u vanaf de conceptfase en de uitvoering, tot en met de uiteindelijke oplevering. Voor ons is geen bouwvraagstuk te complex. Wij bedenken voor ieder probleem creatieve oplossingen, waarbij uw wensen centraal staan. Zo wordt uw huis niet zomaar een huis, maar een echt droomhuis. Laat uw droom werkelijkheid worden en schakel Ubink Bouw en Onderhoud Almere in.

 

Onderhoud

Naast woningbouw en utiliteitsbouw helpt Ubink Bouw en Onderhoud Almere bedrijven en particulieren ook met het renoveren, opknappen en moderniseren van hun bestaande bedrijfspand of huis. Wij helpen u met allerlei soorten onderhoud. Wij denken met u mee over het ontwerp en komen zo samen tot de beste oplossing. Ubink Bouw en Onderhoud Almere heeft jarenlange ervaring met onderhouds- en renovatiewerkzaamheden. Uw project is dan ook in goede handen bij ons.

Ubink Bouw en Onderhoud is gecertificeerd in kwaliteitsnorm ISO 9001. Daarnaast zijn wij voor onze risicovolle activiteiten gewaardeerd met een VCA**-certificaat voor veiligheid.