Archive

  • Sort Blog:
  • All
  • Bouw
  • Duurzaamheid
  • MVO
  • Nieuwbouw
  • Onderhoud
  • Ontwikkelingen
Herinrichting

Herinrichting van restaurant Rabobank Almere

Ubink Bouw en Onderhoud heeft het restaurant van de Rabobank in Almere opnieuw ingericht. In 5 weken tijd is het restaurant totaal vernieuwd: van het verwijderen van de oude vloerbedekking tot het aanbrengen van een compleet nieuwe inrichting voor het bedrijfsrestaurant. Op donderdag 26 oktober 2016 is het werk aan het restaurant zelf opgeleverd.

 

Daarnaast heeft Ubink Bouw en Onderhoud ook de keuken van het restaurant volledig verbouwd. Zo zijn er tussenschotten en banken geplaatst, volledig in de nieuwe stijl van de Rabobank. Begin november 2016 kon het restaurant weer in gebruik worden genomen.

 

Herinrichting van restaurant Rabobank Almere

Opdrachtgever: Rabobank Almere
Aannemer: Ubink Bouw en Onderhoud
Uitvoerder: Ubink Bouw en Onderhoud

Ubink realiseert nieuwe inrichting Rabotoren Almere

In 2014 heeft Ubink Bouw en Onderhoud uit Almere 5 van de 11 verdiepingen van de Rabotoren in Almere gerenoveerd. De herinrichting van deze verdiepingen vond plaats in het kader van Het Nieuwe Werken. Dit principe gaat uit van het belang van de werknemer en het creëren van een gezonde werkomgeving. Door muren waar mogelijk te verwijderen ontstaat er een open werksfeer. Dit uitnodigt uit om meer contact te hebben met de mensen om je heen en bevordert de samenwerking onderling.

 

Ubink Bouw en Onderhoud voert al langer regulier onderhoud uit voor Rabobank Almere en heeft ook bij andere opdrachtgevers ruime ervaring met dit soort projecten, ook met het Nieuwe Werken. Daarom is Ubink ingeschakeld om zowel de coördinatie als de uitvoering van dit project uit te voeren.

 

Bij de uitvoering van de werkzaamheden in de Rabotoren heeft Ubink Bouw en Onderhoud veel meegedacht met opdrachtgever Rabobank Almere. Hierdoor was het een goed en geslaagd project waar Ubink met veel aandacht en genoegen aan heeft gewerkt.

 

 

Ubink realiseert nieuwe inrichting Rabotoren Almere

Opdrachtgever: Rabobank
Aannemer: Ubink Bouw en Onderhoud
Uitvoerder: Ubink Bouw en Onderhoud