Bonifatiuskerk

Ubink bouwt nieuwe Rooms-Katholieke Bonifatiuskerk

Een nieuw toekomstbestendig kerkgebouw met een duidelijk herkenbare uitstraling. Ubink Bouw en Onderhoud mag de Rooms-Katholieke Bonifatiuskerk in Almere realiseren.

Een unieke opdracht waar bedrijfsleider Pascal Kemman trots op is: “Het is een bijzonder project, want er worden eigenlijk geen nieuwe katholieke kerken meer gebouwd in ons land. Dat wij dat mogen doen en ook nog in onze eigen stad is dan ook wel iets waar we heel trots op zijn.”

Toekomstbestendig

Het project betreft het realiseren van het gebouw inclusief de terreininrichting en de coördinatie van de NUTS aansluitingen inclusief stadsverwarming. De wens van de opdrachtgever is een ‘toekomstbestendig gebouw met een duidelijk herkenbare uitstraling’ waar straks 350 bezoekers terecht kunnen.

Oplevering 2020

Medio mei gaan de werkzaamheden van start met het slaan van de eerste paal en de oplevering staat gepland voor het tweede kwartaal 2020. Lees hierover meer over dit project in de nieuwe editie van de nieuwsbrief van de Reimert Groep die binnenkort verschijnt. Deze kunt u dan ook hier online bekijken.