Stage lopen bij Ubink Bouw en Onderhoud

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage in de bouwkunde? Wil jij je vakgebied écht leren kennen en zowel in de werkvoorbereiding als in de uitvoering meelopen bij één van onze mooie projecten? Dat kan bij Ubink Bouw en Onderhoud! Wij bieden uitdagende stageplekken voor MBO4 Bouwkunde studenten. Ben je eerstejaars en wil je kennismaken met alle facetten van ons mooie vak, of ben je juist op zoek naar een uitdagende stage om je opleiding af te ronden? Bij Ubink zijn we altijd op zoek naar jong talent! Wij bieden een afstudeerstageplek met uitstekende begeleiding, waar jij gegarandeerd veel leert en optimaal aan je toekomst werkt.

Waarom bij Ubink?

Bij Ubink heerst een informele werksfeer en kom je in een professionele werkomgeving terecht. Onze opdrachtgevers zijn zeer heel verschillend en daarom is het belangrijk dat we altijd maatwerk leveren. Dit zorgt er niet alleen voor dat geen dag hetzelfde is, maar ook dat jij ontzettend veel kunt leren!

 

Voor veel van onze klanten is het belangrijk dat hun eigen werkzaamheden gewoon kunnen doorgaan terwijl wij aan het werk zijn. Ubink is specialist in het meedenken met onze klanten hoe we dit mogelijk kunnen maken zonder dat dit gevolgen heeft voor de veiligheid van onze medewerkers en die van onze opdrachtgevers. Samen met ons team kun jij meedenken over creatieve oplossingen om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn!

 

Wil jij werken aan mooie projecten voor opdrachtgevers als KLM en het Rijksvastgoed bedrijf? Solliciteer dan nu voor een stage bij Ubink!